Portfolio

dvhn

Voor dé krant van het Noorden schrijf ik regelmatig artikelen over verschillende onderwerpen.

ateliermagazine

Atelier is een tijdschrift voor tekenaars en schilders. Ik schrijf interviews over kunstenaars. Zo heb ik onder andere Jason deCaires Taylor geïnterviewd. Zijn onder water kunstwerk is door National Geographic beoordeeld als één van de 25 wonderen van de wereld.

rapido-logo

Schrijven en redigeren van teksten voor de website van Rapido Webdesign.

kuiken

Voor More, het bedrijfsblad van distributiebedrijf Kuiken, heb ik onder andere reportages en interviews geschreven. Daarnaast heb ik meegedacht over de inhoud van het tijdschrift.

annodrenthe

Voor AnnoDrenthe.nu heb ik twee quizzen ontwikkeld. De quizzen zijn bedoeld om mensen op een interactieve manier kennis te laten maken met de geschiedenis van Drenthe. AnnoDrenthe.nu is uitgeroepen tot beste geschiedenissite en won daarmee de Geschiedenis Online Publieksprijs.

alfa

In samenwerking met twee andere tekstschrijvers, heb ik alle teksten geredigeerd en geschreven voor de website van het Alfa-college. Daarnaast maakte contentmigratie onderdeel uit van mijn takenpakket. Een grote en verantwoordelijke klus met een mooi resultaat.

dichtbij

Voor de website Dichtbij.nu heb ik verschillende artikelen geschreven en ben ik als invallend eindredacteur actief geweest. Taken: redigeren en plaatsen van artikelen op de website, contact onderhouden met andere tekstschrijvers, artikelen aanleveren.

mobielemakelaar

Ik heb teksten geschreven voor de website van Uw mobiele makelaar.

hetnoordennu

Het Noorden Nu richt zich op verhalen uit het Noorden. Ik heb een paar artikelen geschreven voor deze website.

homeopathie

Voor Homeopathie Magazine schreef ik een interview en achtergrondartikel.

imagro_logo

Voor Imagro Kleuradvies heb ik alle teksten geschreven voor de website. De teksten kwamen onder meer tot stand door een interview met de eigenaar van Imagro Kleuradvies.

dredgepoint-header

Ik heb een artikel geschreven over Conoship voor het onderdeel ‘In the picture’ van Dredgepoint.

hoofdnaam

Teksten voor de website van Felt ’n Wood, persberichten voor kranten en tijdschriften, advies over de presentatie en communicatie van het bedrijf naar media en klanten.