Over

Ik ben Ilse Knol, freelance tekstschrijver en journalist uit Groningen. Mijn tweede naam is Duran. Aangezien schrijven mijn tweede natuur is, was de keuze voor Duran Tekst snel gemaakt.

Jong geleerd…

Al in mijn jonge jaren was ik een enthousiaste lezer. Vooral in oorlogsboeken kon ik helemaal opgaan. Toen al merkte ik wat een goed verhaal met je kan doen.

Journalistiek

Op de middelbare school werd ik voor een project tot journalist gekozen. Vanaf dat moment wist ik dat ik de opleiding journalistiek wilde doen. Zo gezegd, zo gedaan. In 2008 studeerde ik af als journalist aan de Rijksuniversiteit Groningen. Een paar jaar later begon ik voor mezelf.

Rake teksten

Vaak is het niet zo moeilijk om te bedenken wat je wilt zeggen, maar wel hoe je dat het beste op papier krijgt. Alleen goede teksten kunnen mensen raken, informeren, overhalen of enthousiasmeren. Als tekstschrijver help ik je graag om jouw woorden om te zetten in rake teksten.

1U1A8949-